Сватбени тържества

Скъпи младоженци, ако вече сте решили да кажете заветното “ДА” на своята половинка и най-красивият ден в живота Ви предстои, заповядайте при нас! 

Ще Ви посрещнем под бурните аплодисменти на Вашите скъпи гости, ще Ви въведем в ресторанта по бяло платно, посипано със свежи цветя – символ на чистотата във Вашия семеен живот, ще изпечем питата, с която Вашите майки ще Ви захранят – с по една солена и една сладка (медена) хапка символ на сладките и солените мигове в живота, ще разлеем шампанското в сватбените Ви чаши за наздравица с Вашите кумове (то най-напред ще е горчиво, а после сладко:)), ще Ви нагостим с вкусните специалитети на нашите майстори и после ще ви оставим в ръцете на музиката и танците, прегръдките и усмивките на близките Ви хора.

Доверете ни се! Вече стотици млади семейства избраха уютната обстановка и професионализма на ресторант „Варна“ за най-специалния ден в живота си.

Организираме сватбени тържества през всички сезони на годината. Капацитетът на закритата част е 120 места. През летния сезон разполагаме с допълнително 120 места на открито (50 места – закрита тераса + 70 места – открита тераса).

Вижте някои от емблематичните сватби от началото на 2018 година тук и тук.

Copy of сватбена брошура 2 (1)

За презентацията е нужен JavaScript.

За презентацията е нужен JavaScript.

 

За презентацията е нужен JavaScript.